Man som sitter på en trädgårdsmaskin från STIGA

Ge utemiljön ett lyft

Park och trädgårdsmaskiner Hässleholm är auktoriserad återförsäljare med showroom och verkstad i centrala Hässleholm. Hos oss hittar du ett heltäckande utbud av produkter för alla som vill investera i sin park- och trädgårdsanläggning. Förutom redskap erbjuder vi också service och reparationer samt tjänster som lyfter dina utemiljöer.

Brett sortiment

Hos oss finns allt från sågar till stora åkgräsklippare. Som återförsäljare för STIGA innebär det att du även kan handla via deras officiella webbsida och sedan hämta ut produkten hos oss.

Om oss

Park & Trädgårdsmaskiner Hässleholm bildades 2021 som en del av företaget Pml Entreprenad AB. I sin tur bildades Pml Entreprenad på 90-talet och har sedan dess arbetat med rikstäckande service och underhåll i Sverige. Som en utveckling av den verksamheten ingår nu park och trädgårdsmiljö, i form av butik och serviceverkstad, som en del av företaget.

Egen verkstad

Lämna in dina maskiner i trygga händer. Våra kunniga tekniker har lång erfarenhet av att serva och reparera trädgårdsredskap oavsett fabrikat.

Närbild på trädgårdsmaskin från STIGA

Våra lösningar

Vårt tjänsteutbud kan innefatta allt från snöröjning till häckklippning. Antingen utfört av oss själva eller via samarbetspartners. Vi erbjuder även vinterförvaring av trädgårdsrobotar. Kontakta oss så hittar vi en lösning!